Fotbollsplan eller den lilla plätten hemma? Vi hittar rätt leventör åt dig.

... eller skicka din förfrågan till request@behoover.com.

Vi hittar och kontaktar de bästa företagen.

När bra svar kommer in så skickar vi dem vidare till dig. Du slipper lägga tid på mindre seriösa svar.

Testa! Det är gratis.

Följ

Besök

Birger Jarlsgatan 62
11429 Stockholm
Sweden
Hur snabbt är Behoover?

Det beror på vilken typ av fråga du ställt, men skriver du att det är bråttom så kontaktar vi de företag som brukar svara allra snabbast.

Om du inte verkar ha så bråttom, så antar vi att du prioriterar bra och utförliga svar högre än snabbhet. I sådana fall siktar vi på att du ska ha fått svar inom 24 timmar.

Vad menar Behoover med "bra"?

Vi kontaktar de företag som vi bedömer är de allra bästa i just ditt fall, för just ditt behov. Företagen betalar alltså inte för att vi ska kontakta dem. Enda sätten för dem att få fler förfrågningar är att vara bra (och snabba när det är bråttom).

När svar kommer in släpper vi endast igenom de som är bra, det vill säga sådana som är seriöst intresserade av ditt uppdrag. Detta är möjligt tack vare att alla utskick görs från Behoovers epostadress, och inte din.

När kan man använda Behoover?

Så snart man har en förfrågan, och snabbt vill ha bra svar från företag, så är Behoover sannolikt ett bra alternativ.

Exempelvis när man behöver spränga bort större klippblock, nya skivbromsar på en cykel, nya stolsdynor till några stolar, platsbyggd bokhylla, mura en vägg, spränga sten i trädgården, städhjälp, renovera ett badrum, lägga en ny gräsmatta i trädgården, byta däck på bilen, en psykolog, lägga en matta, göra en framvagnsinställning på en bil, bergsprängning, lägga nytt tak, sommardäck till en bil, bygga ett badrum, boka en affärsresa, måla en träfasad utvändigt, kamremsbyte på bilen och så vidare.